hirdetés

Playboy lány lehet Simicskó államtitkár utódja. A kormány ígí a szépség területéről mindenképpen erősíthet.  Az olimpikon úszó Szabó Tünde a sporteredményei mellett egy fotósorozat miatt is sokaknak ismerős lehet. Állítólag ő váltja a frissen és váratlanul miniszternek kinevezett Simicskót. Az egykori válogatott úszó, hátúszásban ezüstérmes olimpikon 2003 márciusában a Playboy címlapján szerepelt.

 

szabó tündeAz olimpikon úszó válthatja a miniszterré lett államtitkárt. Szabó Tünde  Az egykori élsportoló azonban a Playboy magazinban is szerepelt. Így ő lehet az első olyan államtitkár, aki a nyuszis magazin főszereplőjeként kerül be a politikai elitbe.

Szabó Tünde a sportpályafutása után került be a férfi magazinba. Akkor volt 11 éve, hogy befejezte a sport pályafutását. Ha korábban kérik fel, biztosan nemet mond, de 2003-ban már nem érezte kellemetlennek, hogy megjelent róla több erotikusnak mondható felvétel. Sőt, megtiszteltetésnek érezte, hogy ennek a nívós, elegáns újságnak ő lehet a címlapján.

Tény, hogy nem semmi a kinézete az államtitkár jelöltnek így érthető, hogy a Nyuszis magazin felfigyelt rá. Ráadásul a kormány szépségpontjait is jelentősen javítaná Szabó kinevezése úgy véljük.

Szabó 1989-től felnőtt válogatott úszó. Az 1991-es perthi világbajnokságon 100 méter hátúszásban ezüstérmes. Az 1991-es athéni Európa-bajnokságon 100 és 200 méter hátúszásban második. Az 1992-es barcelonai olimpián 100 méter hátúszásban második, 200 méter hátúszásban hatodik helyezést ért el. Vesegyulladás miatt az olimpia után abbahagyta a versenysportot. 2004-ben az Országgyűlés ifjúsági és sportbizottságának tanácsadója lett. 2006-tól a budapesti Főpolgármesteri Hivatal sport ügyosztályának munkatársa. 2011-től 2015-ig a Magyar Úszó Szövetség főtitkáraként dolgozott,tavaly óta általános alelnök volt.

Szabó Tünde 1992-ben megkapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztjét, az idén pedig Magyar Arany Érdemkeresztet.