hirdetés

Az Allee bevásárlóközpont fiatal takarítója molesztált szexuálisan egy kisfiút. A 24 éves perverz takarítót a rendőrök elfogták otthona előtt, a takarítócég ki is rúgta a férfit. Az Allee pedig mindent megtesz, hogy a sértettnek segítsen.

alleeEljárást indított a rendőrség egy 24 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint az Allee bevásárlóközpont mosdójában szeméremsértő módon viselkedett egy kisfiúval szemben. A rendőrség szombaton a Police.hu oldalon közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves T. Roland bement egy XI. kerületi pláza mosdójába, és az ott tartózkodó kisfiúval szeméremsértő módon viselkedett. A kisfiú a cselekménytől megijedt, és a szüleihez ment. A feltételezett elkövetőt a rendőrök később a lakása közelében elfogták, gyanúsítottként kihallgatták.
Az Allee bevásárlóközpont közleményében azt írta, hogy a gyanúsított egy takarítási szolgáltatást nyújtó alvállalkozó munkatársa, munkáltatója elbocsátotta a férfit.
Hozzátették: minden segítséget megadnak a traumát elszenvedő gyermeknek és családjának, egyben minden lehetséges eszközzel segítik a rendőrség munkáját, és belső vizsgálatot is elrendeltek.