hirdetés

Atomjaira törtek egy Ferrarit a Váci úton. A tűzpiros sportautó napok óta járta a város utcáit, hol lassan, hol száguldva. Így némiképp már várható volt, hogy mikor törik szét. Nos, sikerült a pár száz milliós Ferrarit most a sofőrjének lebombázni. Amúgy egyre több Ferrarit látni Budapesten, úgy tűnik, tényleg dübörög a gazdaság.

ferrari összetőrve

Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy az autóból egy jókora darab szó szerint kiszakadt. A rendszámot hamar levették a kocsiról – nem véletlenül, hiszen egy ilyen jármű balesete gyorsan feltűnik az embereknek –, így egyelőre azt sem tudni, hogy a sofőr milyen nemzetiségű lehet. Az Esti Újság úgy tudja, a sportautó magyar rendszámmal rendelkezett.

Az esetről a Wörthersee GTI-Treffen nevű Facebook-oldal készített több képet is. A helyszínelés közben a tulajdonos a Ferrarihoz tartozó ponyvával takarta el az autót a kíváncsi szemek elől.

A modellt még 2013-ban mutatta be az olasz autógyár – a hagyományos benzines motor teljesítményét elektromotorral egészítik ki, így a szuperautó közel 1000 lóerőt szabadít aszfaltra. Hogy ez a példány mennyibe került, azt egyelőre nem lehet tudni, ám a két éve debütált, limitált szériás autó alapjáraton is 1,3 millió euróba, azaz közel  400 millió forintba került.

Budapest utcáin egyre több Ferrarit látni. Van sárga, piros, fekete, fehér, amely állandóan föl-le megy a városban. A magyar gazdaság dübörög, hisz egyik sem olcsó darab.