hirdetés

Zuglóban komolyan aggódik a botrányairól híressé vált Papcsák Ferenc által vezetett Fidesz, hisz lassan már több a Karácsony Gergelyt lejárat plakát mint a fa. Gyepálják, hazugnak tartják a fiatal politikust, aki szinte borítékolhatóan elnyeri a polgármesteri címet Zuglóban. A Fidesz aggodalma érthető,hisz a Zuglóban eltűnt milliárdok ügyét Karácson nem fogja eltussolni.

karácsony x

Zugló liberális polgármester jelöltje a nagy esélyese a polgármesteri választásoknak ez nyílt titok. Mindez érthető, hisz Papcsák Ferenc a Fidesz városvezetője  súlyos ügyekbe keveredett bele. eltűnt egy milliárd a Zuglói Vagyonkezelőtől, aminek a vezetője Papcsák haverja Mazsu Gergely volt. Az ügyben nyomozgatnak de eltussolni a rendőrök sem tudják. Aztán majd 300 millióval tartozik Zugló a társasházaknak mert nem fizette az önkormányzat a különféle költségeket. Aztán ügye a különféle közbeszerzések győzteseinek 20%-ot kellett zsebbe visszafizetniük, nos ebben is folyik a nyomozás. SZÓVAL VAN BAJ Zuglóban rendesen és ezért a Fidesz a legesélyesebb jelölt lejáratásán ténykedik. Azaz hazugságot terjesztenek Karácsonyről s feltehetőleg akkor másról is.

Tóbiás Józseffel az MSZP elnökével, és Tóth Csabával az MSZP zuglói országgyűlési képviselőjével közös sajtótájékoztatón utasítottuk vissza a Fidesz hazugságait. Teleszórták a kerületet olyan órásplakátokkal és szórólapokkal, amik egy olyan mondatot tulajdonítanak nekem, amit soha nem mondtam. Rágalmazás és a plakátjaink megrongálása miatt feljelentést tettem!- mondta Karácsony Gergely, politikus.