hirdetés

Úgy tudjuk, feltehettőleg lemond Papcsák Ferenc országgyűlési képviselő a mandátumáról. A Fidesz elszámoltatási biztosa és volt zuglói polgármestere, amennyiben elfogadja az MNB felügyelőbizottságának elnöki pozicióját elhagyja minden bizonnyal a Parlamentet.

papcsák 21

Zugló volt fideszes polgármestere lehet a MNB felügyelőbizottságának az új elnöke infromációink szerint, amit több kormánypárti politikus már tényként kezel. Papcsák Ferenc jelenleg lábadozik otthonában egy sportsérülés miatt de állítólag a Fidesz egykori elszámoltatási biztosa otthagyja a Parlamentet, ha valóban megkapja a felkérést az elnöki posztra. A testületet Varga Mihály gazdasági miniszter és a frakciók jelölik, az elnököt a legnagyobb képviselőcsoport delegálja.

Papcsák Ferenc 2010 és 2014 között volt Zugló polgármestere, és elszámoltatási kormánybiztosként is dolgozott. A 2014-es parlamenti választásokon azonban csak a listáról sikerült bejutnia az Országgyűlésbe. A képviselőt sokan támadták luxus autója miatt, amit megengedhetett magának, hisz jól menő ügyvédi irodája van. Aztán a luxus Wc-jébe kötött bele ellenfele Karácsony Gergely és autójának ot lehetett nem szeretni sokat tett a zuglóiakért, és sokan már visszasírják. Zuglóban a fidesz pedig azt csinálja, amit a liberális polgi mond hisz mindegyik képviselőnek luxs fizetést biztosít KArácsony Gergely.