hirdetés

Papcsák bosszúja
2014-03-23 18:41

Áll a bál Zuglóban és a bosszú nem váratott magára. Miután Zugló polgármestere Papcsák Ferenc nem tudta leváltani a FIDESZ-KDNP-s Ferdinandy István alpolgármesterét, mert a képviselők többsége ezt nem engedte, kicsinyes bosszút állt. Pár óra leforgása alatt kirúgta az alpolgármester testvérét.

Papcsák Ferenc polgármester és bukott elszámoltatási biztos nem felejt. Sőt akiről azt hiszi, hogy az útjában áll azt letörli a Föld felszínéről. A tények nem számítanak nála. Most épp Fideszes képviselőtársát akarta leváltani, aki Zugló alpolgármestere. A zuglói képviselőtestület azonban csúnyán cserben hagyta Papcsákot, hisz a többség kiállt Ferdinandy István alpolgármester maradása mellett. Mondhatni rég nem látott összefogással állították le az ámokfutásba kezdett Papcsákot. Sajnos a polgármester és szószólója Rozgonyi képviselő úr alaptalan vádaskodásoktól, fenyegetőzésektől sem tartózkodtak.

Papcsák Ferenc meg is jegyezte a nem mellé álló képviselőknek, hogy ez nem sokáig tat már.  Arra azonban senki sem számított, hogy a polgármester kicsinyes bosszút áll Ferdinandyn. Pár óra leforgása alatt kirúgta az alpolgármester testvérét a kerületi Művelődési Házból, ahol szerencsétlen már lassan 10 éve ténykedett sikeresen. Persze mindezt az a Rozgonyi képviselő is jóváhagyta és támogatta, aki éppa művelődési háza