hirdetés

Kórházban kezelik azt a buszsofőrt, aki a járműben felejtette a négy éves tiszaderzsi kislányt hosszú órákra és, aki az orvosok emberfeletti küzdelme ellenére meghalt. Inez több órát volt bezárva a buszba, amely felforrósodott. A buszsofőrt pszichiátrián kezelik.

 

Mindenkit megrázott a tiszaderzsi 4 éves kislány tragédiája. Inez közel nyolc órán keresztül tartózkodott az óvodabuszban a tűző napon. Reggel fél nyolctól délután háromig. Inez már eszméletlen volt, amikor rátaláltak. Rögtön mentőhelikopter érkezett hozzá, s legalább egy órán keresztül küzdöttek azért, hogy stabilizálják az állapotát.
A kislány életéért három napon át küzdöttek az orvosok, a tegnapi napon azonban sajnos életét vesztette.

A történtek miatt a kisbusz sofőrjét gyanúsították meg. Neki sem tűnt fel, sem az óvodának sem, hogy Inez a buszban maradt. A férfi kiborult a történtek miatt és egyre jobban foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Össze is tört és kórházba került. Pszichiátrián kezelik. A férfit már gondatlan emberölései gyanúsítják. Nagy kérdés, hogy az ügyben lesz-e további gyanúsítás, hisz másoknak sem tűnt fel és nem kezdik keresni a 4 éves kislányt azon a szerencsétlen napon.

Azt hallottam bent fekszik a pszichiátrián. Komolyan megviselte. Nem is csodálkozom rajta– mondta egy kunhegyesi lakos.

Az 56 éves férfit állítólag a szolnoki kórházban kezelik. A helyiek úgy tudják, idegösszeomlást kapott.

( Cs.T.)