hirdetés

Orbán Viktor viz és gázszerelő felcsúti haverja sérthetetlen és érinthetetlen. Oly annyira mindenki felett áll Mészáros Lőrinc, hogy nyugodtan szabálytalankodhat, nyugodtan sértheti meg a KRESZ szabályait, hisz még a belügyminisztérium sem tehet ellene semmit. Szabó Szabolcs Együtt PM-es képviselő meg is kapta a választkerek perec. Nem indított eljárást a rendőrség a szabálytalanul vezető Mészáros Lőrinc ellen.

mészáros lőrinc

Bár korábban a Népszava azt írta, hogy a rendőrség vizsgálja a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester közlekedési szabálysértéséről készült RTL Klub által készített videofelvételt. Nos kiderlt,hogy ez csupán félreértés lehetett, hisz Pintér Sándor belügyminiszter azon kérdésre, amelyet Szabó Szabolcs az Együtt Pm országgyűlési képviselője tett fel, hogy indított-e Mészáros Lőrin ellen eljárást a válasz egyértelmű és határozott nem volt.
A felcsúti polgármester az RTL Klub kamerái előtt egy műútról lehajtva átlépte a záróvonalat méregdrága minimum 15 milliós G Mercedesével, és nem volt becsatolva a biztonsági öve sem, s miután pedig a felvételt elküldte Fidesszel harcban állókertévé a rendőrségnek, a Bicskei Rendőrkapitányság azt közölte, hogy vizsgálja az ügyet.
Pintér azonban most azt közölte, hogy miután a rendőrség nem tapasztalta és nem dokumentálta közvetlenül az esetet, ezért hivatalból nem indíthatnak sem szabálysértési, sem közigazgatási eljárást. Ha viszont valaki a élelmezett jogsértést a rendőrség tudomására hozza, akkor megvizsgálják, hogy annak elbírálása a rendőrség hatáskörébe tartozik-e, és ha igen, akkor megteszik a szükséges intézkedéseket.
Mindezen miniszteri magyarázattal az a bak, hogy az RTLelküldte azilletékes rendőrségnek a felvételet. Azaz a rendőrség hivatalból tud Mészáros szabálysértésérőé. Harmadrészt a Belügy és az ORFK is szemlézi a tévéket, újságokat, amelyek rendőrségi anyagokat vagy a rendőrésget érintő híradásokat hoznak le azt mindmind megkapják az illetékesek. Így pedig nagyon úgy tűnikMészáros Lőrinc valóban szent és sérthetetlen ember, hisz Orbán Viktor barátja. Ez pedg egyenlő azzal, hogy mindenki felett áll.