hirdetés

Dopeman pórul járt. Kellett neki a miniszterelnök gipszfejét rúgdalni. Orbán Viktor gipszkarton bábujának rugdosása miatt garázdasággal vádolhatják az ismert rappert. Pityinger László a Facebookon számolt be arról, hogy gyanúsítottként hallgatják meg.

dopeman

„Holnap délelőtt 12 órakor, a szobordöntésből kifolyólag, az új kormány elsö koncepciós ügyében, garázdaság gyanusítottjaként be kell sétálnom az 1. kerületi kapitányságra. Na, ki a 2Pac e hazában? Még szerencse, hogy nem Észak-Koreában vagyunk…Egyellöre. What a free country..” – írta rossz helyesírással a Facebookon az ismert rapper, Pityinger „Dopeman” László.

Emlékezetes: egy ellenzéki tüntetés keretében tavaly a miniszterelnök hungarocellből készült szobrát előbb felállították, majd ledöntötték, a rapper pedig ezután belerúgott a szobor leszakadt fejébe. A gipszkartonból készült szobrot ezután a Terror Háza Múzeum elé vitték, majd ott is hagyták.

Tavaly októberben a Fidesz média tévéje a HírTV számolt be róla, hogy garázdaság gyanújával nyomoz az I. kerületi rendőrkapitányság a Szolidaritás rendezvényén történtek miatt.