hirdetés

Ma rongyot rázott és sajnos valótlanságokat álított a Fidesz reménykedő zuglói polgármesterjelöltje Rozgonyi Zoltán. Fényezte magát a bukásra áló kormánypárti jelölt, hogy milyen tök jó a köz és biztonság a kerületben. Ami persze csak neki és a kerület nem korrupt vezetőjének és egyben haverjának Papcsák Ferinek köszönhető.

karácsony-gergely-fekszik

Nos ezt Karácsony Gergely a zuglóiak liberális jelöltje gyorsan meg is cáfolta. Még pedig a zuglói rendőrkapitány adataival. A bűncselekmények száma ugyanis sajnos nőtt a kerületben majd 50%-al.
A Fidesz mai közleményében azt állítja, hogy én félrevezetem a zuglóiakat, mert az elmúlt években nem romlott, hanem javult a közbiztonság a kerületben. A tények ügye makacs dolgok. Iderakok egy képet a kerületi rendőrkapitány 2014-es beszámolójáról – mindenki döntse el, hogy kinek van igaza. Lehet engem hülyének nézni – ezt viszonylag jól viselem fideszesektől – de a zuglóiakat nem kéne – közölte Karácsony Gergely.

Az is tény, hogy Rozgonyi Zoltán egy adatra büszke még pedig arra, hogy a közterületeken ismertté vált ügyek száma javult. Nos ez azért nem azt jelenti leendő Fideszes képviselőjelölt úr, hogy javult a biztonság. NAgyon nem. Persze lehet úgy érteni, hogy elmehetek az elmebeteget.