hirdetés

Orbán Viktornak és társaságának egy Michelin-csillagos szakács főzött Kötsén, akinek kuktái között volt Makrai Katalin és Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő is. A sonline.hu-tól átvett cikkben az szerepelt, hogy a polgári rendezvényen részt vett a politikusok hada mellett Szilágyi Áron olimpiai bajnok és Kovács Ágnes szintén olimpikon úszónk is. Nos Szilágyi Áron még csak közelében sem volt a Kötsei rendezvénynek. Így át lett verve mindenki, mi is, amit sajnálunk . Mindemellett Csurka István, a MIÉP egykori elnökének, és neves írónknak is a mondatai is elő lettek véve, amely szerint a liberálisok nihilisták. 

orbanOrbán Viktor miniszterelnök nem a migránsveszélyről, hanem sokkal inkább arról beszélt a kötcsei Polgári Pikniken: az Európai Uniónak olyan irányba kell változnia, hogy az emberek jól érezzék magukat benne – mondta az egyik résztvevő, aki ott volt a zárt körű rendezvényen. Orbán Viktor beszéde előtt Kathy Horváth Lajos, világhírű roma zenész adta elő saját kompozícióját.
A találkozó – amelyen meghívottként Somogy megyéből Mátrai Márta, a parlament háznagya, Szita Károly kaposvári polgármester, Bogdán Imre, a kaposvári Napkerék Egyesület elnöke és Csillag Gusztáv ügyvéd az elejétől részt vett, Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Gelencsér Attila országgyűlési képviselő pedig a miniszterelnök-pártelnök beszédére ért oda – nagyon jó hangulatú volt, elsősorban azért, mert „ültek” Orbán poénjai.

A társaságnak egy Michelin-csillagos szakács főzött, akinek kuktái között volt Makrai Katalin, Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök felesége és Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő. Igazi magyaros ételeket kínáltak: többek között halászlét, töltött káposztát, babgulyást, gulyáslevest, hortobágyi rizses húst.
A sonline.hu-tól átvett cikk szerint a kormányzat számára nagyon fontos az is, hogy 2024-ben Budapest rendezhesse az olimpiát. Ezt mutatja, hogy a Kötcsei Pikniken bemutatták a rendezés koncepcióját, továbbá olimpiai bajnokokat, így Kovács Ágnes úszót és Szilágyi Áron tőrvívót is meghívták a rendezvényre, s nagy szeretettel vették körül őket. A baj csak az, hogy Szilágyi áron közelében sem volt Kötsének és a polgári pikniknek. Így ott sem lehetett ezen rendezvényen.

Az Esti Újság szerkesztősége így elnézést kér az olimpikontól Szilágyi Árontól, mert az átvett tudósítás így nem volt hiteles.

(Forrás: Sonline–Esti Újság)