hirdetés

Kegyvesztett lett s megbélyegzett a kereskedelmi tévé. Az RTL Klub ugyanis mivel nem viselkedett szépen a Fideszel, így nem mehetett be a Fradi stadionavatójára. Sajnos pont nekik nem jutott hely. Nos ez már gáz, de mit is várunk egy olyan Nyíri Zoltántól, aki jó pár évvel ezelött még a baloldalnak dolgozott. S mit várunk tőle, aki embereket fenyeget meg telefonon a pártigazgató nevében.

Nyiri_Zoltan_FTC

Az RTL Klub tudósítani akart az FTC vasárnapi stadionavatójáról, ám a csatorna híradása szerint bem engedik be őket a stadionba. A klub szerint nincs elég hely a sok jelentkező újságírónak és fotósnak. Mindez sajnálatos de legfőképp átlátszó és bugyuta egy magyarázat. De mit is lehetett volna várni egy olyan emberttől, aki a Fidesz pártigazgatójának a nevében fenyeget meg embereket telefonon ? Ugye ezt tette az UTE ügyvezető asszonyával is és másokkal is. Ő az az ember, aki szentnek és sérthetetlennek tartja magát , holott régebben a baloldal illetékeseinek a hátsófelét nyalogatta ? !  Egy olyan ember cseszegeti most a sajtót, aki magát újságírónak tartja, de igazából sosem volt az Nyiri Zoltán, hisz annak is rossz volt, teljes mértékben tehetségtelen.
Az RTL Klub híradójában az esetet párhuzamba állították azzal, hogy a választások éjszakáján több médiumot nem engedtek be a Fidesz rendezvényére.