hirdetés

Luxus felsőfokon. Már a politikusok gyermekei is milliós több tízmilliós vagyonokkal rendelkeznek miközben minden negyedik gyermek éhezik ma Magyarországon s minden harmadik mélyszegénységben él. Lázár János azonban sokat dolgozik, s így munkája gyümölcseként idén áprilisban egy 120 négyzetméteres, svábhegyi ingatlant vásárolt 10 esztendős kisfiának Boldizsárnak. meglepetésképp, hisz Boldizsár már régóta erre vágyott, hogy az Xbox One-nak legyen végre egy fix helye.

Lázár

Bár ezen ingatlan nem került be a képviselő-miniszter vagyonnyilatkozatába. ezzel nincs is már semmi gond, hisz ugyis  mindent eltitkolnak a politikusok és ez a vagyonnyilatkozat nevezetű WC papír egy nagy rakás  semmi. Az, mert hiába titkolóznak Szíjjártóék,meg a Rogán félék,hogy jajj ezt elfelejtettem és jujj ez nagyobb 100 négyzetméterrel és jesszusom nekem is van ilyenem ? Azaz hazudozat mindegyik s ez a pornépet, azaz minket melósokat ez úgysem érint már. Az azonban idegőrlő, hogy míg sokan azt sem tudják másnap mit adjanak a gyereknek enni, a rezsiszámlákról már nem is beszélve, hogy egy 10 éves miniszteri fiúcska majd 100 milliós ingatlant kap apucitól, Na ez picit több a soknál. Még a sokat szidott Rákosi érában sem lehetett ilyet tenni. Hát Fletóéknál már erre nem esküdnénk meg,mert lehet nagyot tévednénk.

A szakértők szerint a Mátyás király utcai négylakásos társasházban lévő ingatlan értéke 60-70 millió forint körüli, amit Lázár miniszter az egyik kereskedelmi tévének azt mondta, nagyjából pontos a becslés. Az is tény,hogy nincs feltüntetve Lázár vagyonbevallásában az a 20 millió forintra becsült szőlőbirtok sem, amit tavaly vásároltak a fiának. Lázár János miniszter nem titkolja, hogy hitelből és családi összefogással sikerült a fia lakásának a megvásárlása és a szöllő birtok megszerzése is .

Nos Lázárhoz hasonlóan védekezett anno Szíjjártó Péter miniszter is,amikor kiderült, hogy mennyiért vásárolt egy luxus házat. Nos mindegyik politikusi érvelés sántít és nem kicsit. S érthetetlen miért magyarázkodnak és találnak ki mesébe illő történteket a Fideszes fiúk, hisz felesleges. sokkal jobb lenne ha csöndben maradnának és egyszerűen vagy el lökdösnék a kíváncsiskodó újságírókat, vagy KDNP-s módon legyilkosoznák, vagy mondjuk simán felrúgnák őket. De az is  jó megoldás lehetne a Fidesz pökhendi viselkedését nézve, hogy visszakérdeznének a politikusok, hogy ez már milyen firkászi kérdés,hogy az ő zsebükben mernek turkálni ? .