hirdetés

Döbbenetes és drámai, ami LL Junior 3 éves kisfiával történt Zuglóban. A zenész gyermekének esélye sem volt a túlélésre.  Ez az útszakasz amúgy is veszélyes, mert sok autós úgy gondolja száguldozhat a széles úton. Ráadásul a panelrengetegben sok gyermekes család is él. Így a veszély még nagyobb és a szülőknek is sokkal figyelmesebbnek kell lenniük.

 

Bár egyelőre pontosan még a hatóság sem álltak ki azzal, hogy mi történhetett és, hogy hogyan ütötték el a magyar zenész 3 éves kisfiát. Egy biztos egy kisgyermeket elvesztettünk és hiába lesz meg a felelős ez a kisember sajnos már nem lesz többet a szerettei között.

Tény kérdése, hogy ezen útszakasz veszélyes. Sok autós ész nélkül nyomja a gázt a széles, hosszú út láttán. Az is tény, hogy sok autós emellett figyelmetlenül vezet és azt se tudja, hogy azért zebránál lassabban haladjunk, főleg akkor ha az út melletti járdán kisgyerekek is vannak. Jobb az óvatosabb, deffenzív vezetés, amit ma már nem nagyon tanítanak , vagy épp megfeledkeznek róla sokan. Nem a traffipax miatt lenne a kevesebb baleset csak halkan jelezzük, hanem a deffenzív oktatásnak köszönhetően.Persze nem tudjuk ki hibázott ezt majd a szakértők részletesen megvizsgálják..

Az is tény, hogy ilyen veszélyes útszakaszon, ahol közel van egy lakótelep, ahol sok a gyerek, ott a szülőknek is óvatosnak kell lenniük, hiába vannak a járdán, mert ez nem mindig ad védelmet. Ráadásul oda kell figyelni ilyenkor sokkal jobban a gyerekre is, főleg egy kisgyermekre. Ők nem mindig tudják felmérni a veszélyt, ők nem ismerik a KRESZ-t sem, és arra meg főképp nem gondolnak, hogyha esetleg lelépnek az útra, akkor elütik őket.

LL Junior gyermekének tragédiája 2019. augusztus 31-én 18 órakor a XIV. kerületben, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt. Egy autó elütött egy gyermeket. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. – írta a rendőrség.

Úgy tudjuk a rendőrség szakértők bevonásával nemcsak az autós de LL Junior kisfiával lévő személyek felelősségét is vizsgálni fogják.

(Fotó: Mihádák )