hirdetés

Látszik az embereken , hogy a vészhelyzet, a koronavírus megviseli őket. Ráadásul sokan nem tudják a problémákat kezelni. Most a villamoson szúrtak nyakon egy utast Budapesten. Az idős sértett súlyosan megsérült, meg kellett műteni. A támadót a munkahelyén nem sokkal később elfogták a rendőrök a térfigyelő kamerák buktatták le.

 

A maszkviselésen veszett össze két utas a 3-as villamoson a Könyves Kálmán körúton. A vita végén egyikük simán kést rántott és nyakon szúrta idős vitapartnerét, azaz lezárta a vitát fura módon, majd olajra lépett.

A késelő negyven éves férfi egy műhelyben dolgozik. Munkába ment épp amikor elkövette tettét.

A késelést a rendőröknek azzal magyarázta, hogy az idős férfi rászólt, hogy viselje rendesen a maszkot. Persze ezért aligha kell bárkit is leszúrni és igen gyenge védekezés ez. Az is megmagyarázhatatlan, hogy a bátor késelő, a támadás után leszállt a villamosról és elsétált. Úgy vélte elvégezte a dolgát.

A késelő nagy pechje volt, hogy a környék térfigyelő kamerái felvették őt és mondhatni nyomon követték. Pár óra alatt Józsefvárosban, munkahelyén elfogták a támadót. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított eljárást. A budapesti férfit gyanúsítottként hallgatták ki és minden bizonnyal előzetes letartóztatásba kerül.

( TE)