hirdetés

Érdekes dokumentumot posztolt a Fidesz XV. kerületi polgármesterjelöltje. László Tamás ugyanis örömmel tudatta, hogy miniszteri megbízott lett, amit maga Gulyás Gergely írt alá. A baj csak, hogy ilyen titulus nem létezik. Ráadásul ezen elismerésben vagy kinevezésben súlyos helyesírási hiba van.

 

lászló kinevezésNagy örömmel jelentette be László Tamás a Fidesz XV. kerületi polgármesterjelöltje, hogy miniszteri megbízott lett. A neves elismerést és kinevezést pedig maga a Miniszterelnökséget vezető miniszter Gulyás Gergely írta alá és adta neki.

Azonban van egy nagy baj. Olyan, hogy miniszteri megbízott nem létezik. Sem a kormany.hu-n, sem máshol. Így nem igazán értelmezhető ez a kinevezés. Természetesen megkerestük Gulyás Gergely miniszter úr sajtósait, hogy segítsenek már , meg, hogy van-e miniszteri megbízott de sajnos majd 48 óra alatt nem sikerült választ adniuk. Lehet ők is keresik ezt a miniszteri megbízott státust, de sehol nem találják ők sem.

Így jelen helyzetben úgy állunk, hogy a Fidesz egyik neves és új minisztere nem nevezte ki semminek sem László Tamást. Azonban a választók megtévesztésére ez tökéletesen alkalmas, de ez még diákcsínynek is édes kevés.