hirdetés

Kemény és gyors büntetést kapott a magát mutogató menekült. Negyvennapi elzárásra ítélték azt az afgán férfit, aki az elmúlt héten kétszer is szeméremsértő módon mutogatta magát a bicskei befogadóállomás közelében – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya.

 szeméremsértő-police

A Bicskei Járásbíróság szerdai ítéletében megállapította, hogy a férfi május 24-én a befogadóállomáson az ott ápolónőként, illetve szociális munkásként dolgozó sértetteknek mutogatta altestét és így a férfiasságát is. Emellett a Magyarországon oltalmazottként elismert, 39 éves afgán állampolgár bement a helyi dohányboltba, és ott is elkezdte kéretlen show-műsorát, az eladónő előtt az alsónadrágjába nyúlt, és szeméremsértő magatartást tanúsított.

Az eladónő az afgán menekültet kikísérte az üzletből, és értesítette a rendőrséget. Azaz semmiféle erőszakos jelet nem tanúsított a menekült férfi.

A bíróság gyorsított eljárásban kétrendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek a férfit, és jogerősen 40 napi elzárással sújtotta.