hirdetés

Nagy szükség van a segítségre. Sokan egy tál melegételt se tudnának enni, ha nem lennének, akik segítenek. A Magyarországi Krisna Tudatú Hívők Közössége napok óta segít a bajbajutottaknak. Holnap is lesz ételosztás.

 

Ételt oszt a Népligetben rászorulóknak a Magyarországi Krisna Tudatú Hívők Közössége december 24-én, 25-én és 26-án is. Az ételosztásra a gyülekezés 10:30-kor kezdődik, naponta ezer adag ételt osztanak ki.

A közösség honlapján a következőket írta: “szeretnénk, ha minden szegény embernek is lenne karácsonya. Szép karácsonya. Őszinte vágyunk, hogy ne csak elegendő, hanem finom, ízletes és egészséges ételek kerüljenek a rászoruló családok asztalára is. Ezért is osztunk a december 24-26. között ételt és csomagokat, naponta 1000-1000 főre a Népligetben. De januártól sem állunk meg, a vidéki falvak és kis községek lakosai hétről hétre, hónapról hónapra áhítják a segítséget, hiszen a tél nagy kihívás az energiafogyasztás miatt mindenkinek. Az élelmiszerárak emelkedése pedig valóban pontot tett az i-re. A szeretet ünnepén a mi számunka névtelen, ismeretlen embereknek is szeretnénk kifejezni felebaráti szeretetünket, gondoskodást nyújtani”.

 

( Fotó: Tury, szerkesztő: Cs)