hirdetés

A rendőrség továbbra is gőzerővel nyomoz a fiatal meggyilkolt 19 éves szexmunkás, Nancy ügyében. A megölt lány  családja pedig aggódik, mert egyelőre semmit sem tudnak arról, hogy áll a nyomozás. Úgy érzik rendre elhajtja őket a rendőrség amikor érdeklődnek.  Az Esti Újság úgy tudja a gyilkos feltehetőleg már nincs is Magyarországon  így igen nehéz  lesz sikert elérni a brutális gyilkossági ügyben.

nancy d

Nyomoz a rendőrség Nancy gyilkossági ügyében, de sajnos  az elkövető még mindig nincs meg. S elég nehéz lesz elkapni a fiatal szexmunkás gyilkosát, mert nagy valószínűséggel már réges régen elhagyta Magyarországot. Ez azért is feltételezhető, mert hetek teltek el és a gyilkos sehol sincsen. Ráadásul korábbi gyilkossági ügyeknél, ahol szintén ázsiai volt az elkövető mind mind külföldről kellett hazahozatni őket a magyar hatóságoknak. Így itt is ez lesz a vége nagy valószínűséggel. A rendőrség most állítólag számítástechnikai és kommunikációs eszközöket kért be a a május elején a budapesti Akácfa utcában megölt 19 éves lány ügyével  kapcsolatban az áldozat közeli hozzátartozóitól – értesült a Magyar Nemzet. Információink szerint a rendőrök elvittek több telefont, de magukhoz vettek fényképezőgépet és laptopot is.

nancy davis

Mindez azonban picit ellent mondd a család aggodalmának, mert Nancy szülei hiába érdeklődnek, hogy miként áll a nyomozás, választ nem igazán kapnak. Sőt úgy érzik, mintha simán elhajtanák őket a rendőrök. Mindezen szülői aggodalom érthető, hisz mégis csak a gyermeküket vesztették el. A rendőrség pedig próbálja megtalálni a gyilkost, ami nem könnyű egyelőre.

Az eddig megismert részletek szerint a Nancy nevű nő anyja azért hagyta magára a végzetes estén gyermekét, mert az kuncsaftot fogadott. Hazatérve talált rá az asszony lánya vérbe fagyott holttestére a hűtőjük előtt. Amint arról a Magyar Nemzet is beszámolt korábban, a meggyilkolt Nancy – anyja elmondása szerint – egy kínai oldalon hirdette magát, s vendégei is főleg ebből a körből kerültek ki.