hirdetés

Ismét magyarázkodhat a Paralimpiás elnök. Most egy  méregdrága autó miatt. Nemcsak a szervezet elnöke kapott új autót a Magyar Paralimpiai Bizottságtól, hanem a gazdasági vezető és a nemzetközi főtitkár is. Gömöri Zsolt autója – extrákkal együtt – több mint 9 millió forintba került.

gömöri-deiutch paralipia veres

Jól megy a Paralimpiai Bizottságnak, hisz több mint 15 millió forintot költöttek az elnök, a gazdasági vezető és a nemzetközi főtitkár  új verdájára. Az elnökség azonban állítólag abban is gondolkodott, hogy a legsikeresebb sportolóik számára is biztosítana egy 10-12 fős autóflottát, de ez eddig nem valósult meg.

Mint ismeretes Gömöri elnöksége előtt társadalmi munkában vezették a Paralimpiai Bizottságot. Az elnöknek sokak szerint már havi 1 milliós fizetés jár.

pásztory dóra

Pásztory Dóra paralimpikon szerint ha Gömöri magától nem hajlandó távozni, össze kell hívni a közgyűlést és megszavazni lemondatását.

Miután nemrégiben kiderült, hogy szintén a szervezet segített neki visszafizetni a végtörlesztését és ezért kapott Deutsch Tamás Fideszes EP képviselő felvetésére egy laza 3 milliót, amelyről meg is szavazták. hogy nem kell visszafizetni. Ami jár az jár. Miután ez kiderült elsőként a Jobbik képviselője Szilágyi György szólította fel az elnök Gömörit a távozásra. Aztán sorban a többi párt is. A MOB elnöke Borkai Zsolt pedig nem tetszését fejezte ki az eset miatt. Így kénytelen volt visszafizetni a milliókat Gömöri de ez már nem elég. Többen a lemondását követelték a paralimpikonok közül.