hirdetés

Lezárták szinte az egész környéket a rendőrök, mint az amerikai filmekben látható módon a Rákóczi úton.  A BRFK állig felfegyverkezett bevetési egység speciális tagjai ugyanis egy lövöldözőt kerestek.

 

Gumilövedékes fegyverrel lőtt egy brit férfi Budapesten, az egyik Rákóczi úti társasházban. A rendőrök az esetet komolyan vették és a speciális egységgel indultak rendet tenni és elfogni a fegyverest. MInt az amerikai akció filmekben. A Keletitől minden sarkon rendőrautók álltak, a célpontért pedig állig felfegyverkezett, golyóálló pajzsos rendőrök mentek. Látványos és profi munka volt, le a kalappal.

Bejelentés érkezett péntek délben a BRFK Tevékenységirányítási Központjába, hogy az egyik Rákóczi utcai társasház belső udvarában valaki lőtt.

A helyszínen a rendőrség megállapította, hogy egy gumilövedékes fegyverrel lőttek a levegőbe, és senki sem sérült meg.

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a józsefvárosi kapitányságra állították elő a brit férfit, akit garázdaság szabálysértése miatt hallgatták ki.

Azt nem tudni de az angol lövöldöző simán kaphatna egy jó kis számlát amiért vagy tíz egységnyi rendőrautó vonult ki a helyszínre és a BRFK bevetési egysége, legalább megtanulná, hogy ne itt Budapesten hősködjön, hanem otthon Angliában.

(csákány)