hirdetés

Még pénzt is kérnek az NVI-nél szereplő kopaszgate ügy főszereplői, akik, mint közismert, meghiúsították az MSZP népszavazási kérdésének leadását. Egymillió forintot követelnek az ATV-től a Nemzeti Választási Irodánál megjelent kopasz és a Fradi Secunak ténykedő társaságból, ketten – jelent meg a csatorna honlapján. A fiatalemberek szerint ugyanis a tévétársaság megsértette a személyiségi jogaikat.

NVI-Fradi kopaszok

A Nemzeti Választási Iroda épületében a népszavazási botrány során megjelent kopaszok közül J. Lőrinc és K. Tibor Attila egymillió forintos követeléssel él az ATV-vel szemben. A kopaszok szerint azzal, hogy a csatorna kitakarás nélkül tette közzé a képmásukat, megsértette a személyiségi jogaikat – tudta meg az Atv.hu.

Mint ismeretes, a Fradi Secunak is ténykedő kopaszok egy csoportja az NVI-nél szó szerint útját állta az MSZP-s Nyakó István politikusnak. A kedves, tisztelettudó kopaszok az ex-fideszes herceghalmi polgármester nejét segítették azzal, hogy a szabad mozgásában és alkotmányos jogában akadályozták Nyakót. Az ügyben már vizsgálódik a rendőrség, de hivatalosan csak felejelentéskiegészítést rendelt el az ügyészség, mondván nem lehet tudni, történt-e bűncselekmény. Nos, aki ott volt, az tudja, hogy valamiféle szabálysértés, törvénysértés történt. A videofelvételek is elégséges bizonyítékok arra, hogy a kopaszok bizony a törvényt áthágták valamiféle módon. Ráadásul a legfőbb bírói fórum, a Kúria is megállapította, hogy komoly baj történt az NVI épületében, és nem Nyakó képviselő szegte meg sorban a törvényeket.

(Forrás: ATV)