hirdetés

Ismét életet mentett a felcsúti milliárdos. Mészáros Lőrinc most az SMA betegségben szenvedő Leventén segített és még a milliárdos barátait is erre kérte. észáros Lőrinc egy igazi, szerető, gondoskodó üzletember.

 

A Mészáros-csoport kommunikációs igazgatója, Tóth Krisztina közölte, hogy a tegnapi napon elutalt 120 millió forintot, mellyel a szintén SMA-ban szenvedő Levente kezelését támogatják.

 

Egyben Mészáros Lőrinc úr adakozásra hívta fel a nagyvállalkozókat. Ennek eredményeként információink szerint a Duna Aszfalt további 100 millió Ft-tal, illetve más magyar vállalkozások összesen további 80 millió Ft-tal járultak hozzá a kisfiú gyógyulásához – közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve, hogy mindennél fontosabbnak tartják azt a példaértékű társadalmi összefogást, melynek köszönhetően rövid időn belül két SMA-betegségben szenvedő gyermek „is esélyt kapott a teljes értékű életre”.

Levente édesanyja a Facebook-oldalon tegnap este azt írta: 495 millió forint + 70.962 euró és 13 ezer font gyűlt össze. Így a Mészáros-csoport és a nagyvállalkozók utalásával összejött a 700 millió forint a kisfiú gyógyszerére – írja a portál.

Mészáros Lőrinc az ugyancsak SMA-ban szenvedő Zente kezelésére 100 millió forintot adott, a kisfiú már meg is kapta az infúziót.