hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a Ferencvárosnál a napokban talán hétfőn válságstáb jellegű egyeztetés lesz a csapat edzőjének Peter Strögernek a jövőjével kapcsolatosan. A szakembert akár meneszthetik is azonnali hatállyal. Bár a Fradi a bajnokságot vezeti a tavalyi év szárnyalásától igen messze van sajnos az Üllői úti gárda. A zöld-fehérek a nemzetközi porondon sem mutatták meg mit tudnak és pontokat sem szereztek az EL-ben. Az új lehetséges edzők neve is meg van már állítólag, köztük Bölöni László is esélyes.

 

Nagy változások lehetnek a Fradinál a napokban. Az Esti Újság úgy tudja, hogy a csapat vezetőedzőjének Peter Stögernek a jövője lesz a fő téma a következő értekezleten, amit sokan már egyfajta válságstáb jellegű megbeszélésnek aposztrofálnak. Bár szerintünk egy edző menesztése nem nevezhető válságnak, s a Fradi sem anyagilag, sem játékos szinten nincs válságban. Bár erősíteni biztosan kellene.

Tény, hogy az új osztrák mester alatt nem igazán muzsikál túl jól a Fradi. Sőt a tavalyi formájától is messze vannak az Üllői úti fiúk. Bár vezetik a bajnokságot és az EL-csoportkörébe is bejutottak, de ez már kevés. Stögernél valahogy a tavalyi látványos, gólerős, hajtós játék mintha eltűnt volna, mintha elvitte volna a kiscica pedig a játékosok zöme maradt..

Stögert a szurkolók már régóta szidják és a menesztését várják és lehet, hogy panaszuk most meghallgattatott.

Úgy tudni a vezetőség a rendkívüli megbeszélésen már arról is dönt, hogy azonnali hatállyal menesztik Stögert szakmai elismerése mellett. Tény, hogy a vezetőség döntése érthető, valamit változtatni kell, ha a nemzetközi szinten előre akar lépni a Fradi. S mint más kluboknál is ilyenkor először az edzőt menesztik.

Az Esti Újság úgy tudja már vannak nevek is Stöger helyére. Az egyik legnagyobb edzői név az Bölöni László, akinek a neve ott van a lehetséges új jelöltek között.

 

( CsT)