hirdetés

Úgy tudni, a baltával dühöngő exválogatott kézilabdás apuka, G. Gyula megúszta az ellene indított bírósági eljárást. A Veszprémi Törvényszék csak pénzbüntetést rótt ki az apukára, aki azért dühöngött a balatonakali művelődési házban, mert a fia annyira berúgott, hogy a mentők vitték el.  G. Gyula a vádirat szerint a bulin részt vevő gyerekeket is baltával fenyegette. Az exsportoló így könnyen megúszta, és csak az okozott negyvennégyezer forintos kárt kell megtérítenie.

g.gyula-mti

Sokak szerint elképesztően olcsón megúszta dühöngő baltás ámokfutását G. Gyula korábbi válogatott kézilabdázó. Mint közismert, az egykoron híres sportoló azért fenyegetőzött baltával fia születésnapi buliján és tört össze pár dolgot a balatonakali művelődési házban, mert a 16 éves fia annyira berúgott, hogy a mentőknek kellett elvinni. Az aggódó apuka akkor ott feltehetőleg a buli résztvevőit okolta az eseményekért.

G. Gyula a vádirat szerint csomagtartójából egy baltát elővéve fenyegette a bulizó fiatalokat, előbb egy ablakot, majd egy asztalt megrongálva. Garázdaság miatt meg is gyanúsították és vádat is emeltek ellene, és bizony akár súlyos börtönéveket is kaphatott volna. A Veszprémi Bíróság ítélete szerint azonban csak az okozott kárt kell megfizetnie az exválogatott sportolónak. Ez összesen 44 ezer forint, amit a vétkes már ki is fizetett. G .Gyula a bíróságon azzal védekezett, hogy nem baltával érkezett a terembe. De hogy akkor mivel törte be az üveget s rongálta meg az asztalt, nem tudni.