hirdetés

Bár megúszta az életfogytig tartó büntetést  VV Fanni gyilkosa de 20 évig a rácsok mögött marad. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen ugyanis húsz év szabadságvesztésre enyhítette B. László büntetését másodfokon. A férfi a büntetés kétharmadának a kitöltése után bocsátható feltételesen szabadlábra, ha jól viselkedik.

Hat év után pont került az egykori villa lakó VV Fanni rejtélyes eltűnési ügyére, s kijelenthető , hogy Novozánszki Fannit megölték. A celeb lány esete és megölésének körülményei továbbra is érdekesek, kérdések sokaságát vetik fel, hisz a lány élt amikor az elítél B.László elvitte a Fannit a lakásából. Erről még iparkamerás felvételekig vannak. VV Fanni kábult állapotban volt és súlyos sérülések sem látszottak rajta. Sőt a helyszínelés során sem találtakolian súlyos vérnyomokat a rendőrök, amelyek a fura eltűnési ügy elején egyértelművé tették volna, hogy Fannit megölték brutális módon.

Az ügy nyomozását nehezítette, hogy bár voltak feltételezések, hogy az elítélt hol rejtegette el az egykori celeb testét, VV Fannit , vagy a holttestét a mai napig nem találták meg.  Az elítélt B.László érvelt is a védekezésében sokszor, hogy ő nem ölte meg a lányt, sőt Fannit nem ő vitte el és semmi köze a gyilkossági ügyhöz.  Sokan talán hitték is meg nem is az elítélt mondandóját. Egy biztos Fanni holtteste nincs meg és talán sosem lesz meg, ami a lány családjának hihetetlen fájdalom lehet.

Mint ismeretes a vádirat és a korábbi első fokú ítélet szerint B. László anyagi helyzete pazarló életmódja miatt 2017 őszére kritikussá vált. A férfi megpróbált rövid úton pénzhez jutni, barátaitól, ismerőseitől is próbált pénzt kölcsönkérni, de nem járt sikerrel. A férfi tudomást szerzett arról, hogy a Fanni luxus prostituáltként dolgozik, és a lakásában tartott széfben tartja a megtakarított pénzét. B. László elhatározta, hogy akár erőszakos úton is pénzt szerez tőle. A cselekmény napján felkereste Fanni szexuális szolgáltatások hirdetésére használt adatlapját, és onnan megtudta annak prostitúciós tevékenységhez is használt telefonszámát. B. László a délután folyamán beszélt Fannivall, a személyes találkozásra azonban csak este kerülhetett sor, ezért a lány lakása közelében várakozott. A várakozás ideje alatt a férfi a „bódító szer, bódító szerek” kifejezésekre keresett rá saját mobiltelefonján.

B. László az esti órákban tudott ismét beszélni a lánnyal, aki ekkor a kapukód megadásával beengedte a házba, és a lakásába. A férfi olyan módon bántalmazta a lányt, hogy az meghalt. Miután szembesült a tettével, elhatározta, hogy azt a látszatot fogja kelteni, hogy a lány elutazott. Magához vette Fanni személyi okmányait, néhány ruhadarabját, és azokat egy szürke színű gurulós bőröndbe pakolta, majd a lány lakáskulcsát is magához vette.

Ezt követően a holttesttel együtt berakta a mélygarázsban lévő bérelt kocsiba. Az épülettől a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz hajtott, az áldozat holttestét a magával hozott kötéllel összekötözte, majd a testet a kocsi csomagtartójába tette. Ezt követően járművébe felvett egy Telekocsi szolgáltatás keretében hozzá bejelentkezett személyt és vele együtt az M7 autópályán Siófokra utazott. Utasa kiszállása után a bérelt lakására hajtott, felvitte a bőröndöket, a holttestet pedig a csomagtartóban hagyta. Másnap reggel B. László a bérautó leadását megelőzően meg kívánt szabadulni az autó csomagtartójában elrejtett holttesttől, Szalkszentmártonra a régi kompátkelőhöz hajtott és a Dunába dobta Fanni testét. A férfi ezen a napon a délutáni órákban rövid időre visszatért az áldozata lakásába. Az ezt követő napon pedig ismeretlen helyszínen eldobta a lány dolgait.

A jogerős verdikt szerint nem élete végéig kell dutyiban lennie B.Lászlónak, csak 20 évig. VV Fanni holtteste pedig továbbra sincs meg, családja és szerettei pedig így sosem tudnak tőle tisztességgel elbúcsúzni.