hirdetés

Úgy tűnik, még sincs olyan nagy harag a miniszterelnököt legeciző vállalkozó, a nagy Fidesz-megmentő és Orbán Viktor között. A miniszterelnök felesége, Lévai Anikó ugyanis még mindig a Simicska-féle médiaportfólióba tartozó Magyar Konyha szerkesztőbizottságának a tagja, sőt a novemberi számban egy interjút is jegyez.

lévai anikó

Úgy tűnik, azoknak lesz igazuk, akik azt állították, hogy a miniszterelnök és Közgép-vezér közötti vita, a nyilvánosság előtt zajló éles kritikák csak egy show-műsor része. Azaz Simicska Lajos médiaguru-milliárdos, híres gecizése ellenére sincs közte és Orbán Viktor között harag. Ha lenne, akkor nem dolgozna Simicska újságjánál feltehetőleg a miniszterelnök felesége, és nem is publikálna ott. Így érthető, hogy még mindig ír a Magyar Konyha című lapba a miniszterelnök neje, Lévai Anikó, sőt a szerkesztőbizottság tagja is Orbán Viktor felesége. Minderről a 444.hu számolt be először.

Az mindenképpen érdekes és életszerű lenne, hogyha valóban nagy lenne a harag, s vérig lett volna sértve a miniszterelnök Simicska kijelentései miatt, akkor feltehetőleg Orbán felesége feláll és megköszöni az eddigi lehetőségeket Simicska úrnak a Magyar Konyhánál.  Azonban ez nem történt meg, így nagy baj sincs a két régi jó cimbora között.

A Simicska Lajos médiabirodalmába tartozó kiadvány 2010-ben indult újra, azóta tagja, sőt elnöke a szerkesztőbizottságnak Lévai. A novemberi számban közösen jegyez egy interjút Vinkó József főszerkesztővel.

A magazin lapigazgatója Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője. A Magyar Konyha többségi tulajdonosa a Heti Válasz. A cég tavaly tízmillió forintokban mérhető nyereséget termelt.

(Fotó: MTI)