hirdetés

Állítólag megölték VV Fannit. A pár hete nyomtalanul és rejtélyes körülmények közt eltűnt lány volt barátját egy ex-MSZP-s képviselőt már előzetes letartóztatásba helyeztek. Nem tudni a férfinek köze van-e VV Fanni megöléséhez. A rossz hírt a lány édesanyjával most közölte a rendőrség.

vv fanniKét hete veszett nyoma az egykori villalakónak. Fanni lakásából tűnt el november 20-án, a körülmények már akkor nagyon gyanúsak voltak: magukra hagyta kutyáit, sok dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A zsaruk egy teljes napig helyszíneltek, információink szerint többek között egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett – Fanni ugyanis bevallottan örömlányként kereste kenyerét.

A lány édesanyjában sokáig élt a remény, hogy Fanninak nem esett nagy baja és hogy rövidesen hazatér. Talán még akkor is ragaszkodott ehhez, amikor egyre több bizonyíték került elő, amik mind arra utaltak, hogy Fannival valami rossz történhetett.

Ilyen volt az is, amikor a rendőrség pár nap után őrizetbe vett egy férfit, egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

Egyelőre nem tudni, hogy ennek a férfinek köze van-e ahhoz a tragikus hírhez, amit Fanni családja ma kapott meg. Úgy tudjuk, édesanyját ma behívták a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy információik szerint lánya halott. Testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben.
Fanni édesanyja a Blikk kérdésére megerősítette a hírt, ám annyit kért, hogy mást most ne kérdezzünk tőle, egyelőre képtelen a történtekről beszélni.