hirdetés

Bár láthatjuk majd a Real sztárját is, CR7-et, is, amint a magyar címeres csapat ellen lép pályára,  azért az örömünket kicsit beárnyékolhatja, hogy igen nehéz csoportba került a magyar válogatott az Eb-n. Bernd Storck szerint nagyon veszélyes csoportba került a magyar fociválogatott az Európa-bajnokságon, miután Portugáliával, Ausztriával és Izlanddal sorsolták össze. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke azonban fél az északi csapatoktól.

storck

Bernd Storck szövetségi kapitány nincs hurráhangulatban a sorsolást követően. A magyar válogatott kapitánya szerint egy nehéz csoportba kerültünk, erős ellenfelekkel.

Attraktívnak és vonzónak is nevezhetném a csoportot így elnézve. Nincs vesztenivalónk, szeretnénk jól játszani. Mi meg akarjuk mutatni a világnak, hogy tudunk focizni. Örülök ennek a csoportnak. Arra még nem gondolok, hogy továbbjuthatunk-e, nem szeretnék ennyire előreszaladni. Örüljünk, hogy itt vagyunk, hogy előttünk a lehetőség, hogy jó focit játszhassunk – közölte Bernd Storck.

Portugália ellen biztos, hogy nehéz lesz. Cristiano Ronaldo ellen játszani viszont fantasztikus élmény lesz. Az osztrákok is erősek, nem véletlenül nyerték meg a csoportjukat. Izland pedig nagyon nagyon-nagyon jól játszott egy erős csoportban. Újoncok ugyan, de nagyon erősek. Bár nekünk az északi csapatokkal szemben úgy tűnik, menni szokott a tétmérkőzés.