hirdetés

Dráma és dráma. Meghalt egy öthónapos csecsemő, mert egy érte siető mentőt súlyos baleset ért Csepelen. A balesetben egy ember meghalt és háromban életveszélyesen megsérültek. A mentő szabályosan használta a fény és hang jelzéseit így nem tudni, hogy a Hondás miért nem vette észre.

 

Egy ember meghalt, amikor a Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében egy autó és egy mentőautó ütközött – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán.

Az ütközéskor a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt. A balesetben többen megsérültek.
A Balesetinfo értesülései szerint a személygépkocsiban, amely a mentőautóval ütközött, egy háromtagú család utazott, és a gyermek egyik barátja. A Honda 48 éves vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik három utas pedig életveszélyesen megsérült.

A Balesetinfo értesülései szerint a mentőautó négy utasa kisebb sérüléseket szenvedett, viszont a személygépkocsi három túlélőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

A balest azért is drámai mert a mentőautó egy 5 hónapos gyerekhez tartott, akinek azonnali életmentésre volt szüksége, de a balesetet szenvedő mentő nem ért oda. Így a kisbaba életét sem sikerült megmenteni.

 

( Predrag M.)