hirdetés

Nem tudták megmenteni annak a fiatal nőnek az életét, akit vasárnap hajnalban fegyverrel sebesített meg volt párja a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron . A fejbelőtt nő kómában volt.

újlak 2A fiatal fejbe lőtt édesanya hétfő délelőtt vesztette életét. A támadásnak így már három áldozata van. A kisgyermekes nő, és annak új élettársa és a volt élettárs, aki a helyszínen végzett magával.

Mint arról mi is beszámoltunk a szerelemféltésből történt leszámolás vasárnap hajnalban a fővárosi Újlak utcában történt. A 26 éves támadó lelőtt egy férfit és megsebesített egy nőt, majd maga ellen fordította a fegyverét. A mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol életét vesztette a gyilkos ex élettárs.

Mint utóbb kiderült, a gyilkos volt barátnőjére, és annak új párjára támadt. Norbert a nő lakásához ment, hogy ott kifigyelje leendő áldozatait, majd végezzen az egygyermekes anyukával és annak új barátjával.

A felfegyverkezett férfi először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban. Az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenekülni Norbert elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a nőt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. A kétségbeesett nő ellenállt az erőszakos férfinak, így az végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart. Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A férfi a kisgyerekre szerencsére nem emelte a fegyverét.