hirdetés

Még mindig mindenki döbbenten áll a brutális családirtás elött Hevesen. Állítólag a gyermekeit felakasztó férfit pszichiátrián is kezelték, a 35 éves hevesi férfi gyermekeinek az anyjának a kérésére vette igénybe a segítséget. Állítólag a nő az agresszivitása miatt hagyta el párját s féltette is a gyermekeit az anya, sajnos alappal. A férfi feltehetőleg így akart bosszút állni gyermekein anyján, aki elhagyta őt.  

hevesi gyermekgyilkosság

Sajnos egyre vadabb és sajnos egyre elképesztőbb történetek vannak egy egy válás során. A felek többsége nem kíméli egymást és szinte mindent bevetnek egymás bosszantására vagy épp tönkretételére. Persze olyan is akad , aki csak tűr és bizakodik abban, hogy egyszer csak jobb lesz majd, a másik fél tébolyodott bosszú szomja pedig csak csillapodik. Sajnos azonban nem mindig van úgy, hogy jobb lesz. Sőt. Talán ezen szomorú bírósági statisztikára is igaz az, ami Hevesen történt.

A Bors arról írt, hogy L. Krisztián a gyerekek anyját akarta ezen brutális tettével megbüntetni, amiért tavasszal elköltözött tőle a két fiúval együtt. A szomszédok arról beszélnek, hogy a család látszólag szépen élt, a férfi még házassági terveikről is beszámolt, ezért is volt meglepő, amikor a nő összepakolt.

A nő egyik ismerőse a lapnak azt mondta, hogy a zárt ajtók mögött L. Krisztián viszont terrorizálta a családját, nagyon féltékeny volt és többször is megütötte gyermekei anyját.

Tavaly közölte vele az asszony, ha nem vonul be önként a pszichiátriára vagy pszichológushoz, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt – mondta egy ismerős.

Mivel azonban nem változott semmi, a nő fogta a hat és tizenkét éves fiúkat és egy társasházba költözött velük. A lap úgy tudja, Krisztián telefonon zaklatta volt élettársát és könyörgött, hogy fogadja vissza. A férfi elkeseredettségében még öngyilkossággal is fenyegetőzött. Időközben elhunyt a férfi édesapja, amit az ismerősök szerint Krisztiánnak nem sikerült feldolgoznia és ez is csak olaj volt a tűzre.

Az anya a gyerekek láthatását nem tagadta meg az apjuktól, csütörtöktől hagyta nála őket. Azonban az asszony bajt sejtett. Hiába várta a gyerekeit azok már sosem térnek haza hozzá. Mint ahogy az közismert , a férfi és a gyerekek holttestét szombat reggel találták meg egy hevesi házban. A rendőrséget a mentők értesítették. Az orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 6 és 12 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 35 éves férfi önkezével vetett véget életének, a rendőrök az egyik szobában megtalálták a férfi búcsúlevelét, melynek tartalmát nem hozták nyilvánosságra.

A férfi álmukban bántalmazta a gyerekeket. A holttestekre egy rokonuk talált rá. Az anyát a hétvége során kihallgatták.

Sajnos ez az eset is mutatja, hogy a hivatalos szervek nem igazán léptek fel az agresszív apa ellen. Vagy pedig semmit sem tudtak az esetről, ami a férfi környezetének, szomszédainak és ismerőseinek a felelőssége.

Szóval semmi nem történt, minden maradt a régiben. Vészjelzést igazából a hatóságok egymás közt nem adtak le, hogy itt akár veszély is lehet a jövőben a gyerekeknek. Persze, ha nem tudtak a gondokról, akkor nehéz is egy védőintézkedési tervet végrehajtania a hatóságoknak. Azaz az agresszív szülő láthatta a gyerekeit, lehetett velük és kivitelezhette ördögi tervét.

Ha mondjuk a hatóságok előírják a férfi kezelését netán és látják, hogy miképp alakul a kezelés vagy nem alakul, akkor közbe léphettek volna. Ha a gyermekek anyja esetleg panaszkodott volna a hivatalos szerveknél, akkor azok talán tehettek volna valamit.