hirdetés

Megszökött egy rab a tököli BV fiatalkorúak intézetéből. Nagy erőkkel keresik nyomkereső kutyákkal is a lopás miatt egy év börtönre ítélt férfit, aki eddig tisztázatlan körülmények között lépett olajra a szigorúan őrzött objektumból. Úgy tudni, miközben sétán voltak a rabok, a fegyenc simán átmászott a falon. A szökött rab úgy tudni, még mindig nincs meg. 

BV intézet

Egész egyszerűen átmászott a börtönfalon az a férfi, aki megszökött a tököli börtönből. A rendőrség nagy erőkkel keresi a lopásért elítélt 20 éves fiatalembert. Rég volt már arra példa, hogy egy fegyenc lelépjen egy börtönből, azaz BV intézetből. Ez elméletileg lehetetlen kísérlet, de mint tudjuk a már-már népi hősként tisztelt whiskys rabló, Ambrus Attila jégkorongozó is anno simán kereket oldott a Gyorskocsi utcai BV intézetből.

Október 18-án délelőtt egy lopás miatt jogerősen egy év börtönre ítélt 20 éves férfi megszökött a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből. A fogvatartott a szabad levegőn tartózkodás alatt követte el cselekményét. Jelenleg is nagy erőkkel folyik a keresése – nyilatkozta a BV kommunikációs osztálya.

Az biztos, hogy az eset miatt fegyelmi eljárások sokasága várható, és a tököli BV intézet vezetőjének kellemetlen hetek következnek. Felelőse pedig lesz az ügynek.