hirdetés

A miniszterelnök fiát Orbán Gáspárt azért támadni mert a VB döntőre elkísérte édesapját ízlés kérdése. Sokan jogosnak tartják, sokan nem. Azt azonban senki sem gondolta volna, hogy az MSZP volt miniszterelnöke Medgyessy Péter lánya kiáll a megtámadott Orbán fiú mellett. Dicséretes, ha a háttérben nincs egy jó zsíros tévés szerződése Tornóczky Anitának. A Medgyessy lány az alábbiakat osztotta meg közösségi oldalán.

Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait…Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy „gyerek”, aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? …hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!? 
Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom! 
Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!