hirdetés

Feltehetőleg maró folyadékkal tették felismerhetetlenné azt a nőt, akinek a holttestét az óbudai Ladik utca egyik elhagyatott házban találtak. A nőt bántalmazták és megerőszakolták gyilkosai.

 

Szombaton egy nő holttestét találták meg a III.kerületben, a Ladik utcában egy elhagyatott házban. A holttest egy elhagyatott ház első emeletén volt, és a kertben füvet nyíró férfinak tűnt fel, hogy valami nincs rendben, ő értesítette a tulajdonost, aki pedig végül kihívta a rendőröket.

A rendőrségi helyszínelők hamar megállapították, hogy a nőt megölték és bántalmazták. Úgy tudjuk meg is erőszakolták az ismeretlen áldozatot, erre utal az is, hogy a nő ruhái le voltak tépve. A gyilkosok azonban a nő azonosítását megnehezítették, mert a fejére maró folyadékot öntöttek. Ezzel pedig némi időt is nyertek.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy a nőn bántalmazás nyomai voltak megtalálhatóak, személyazonossága egyelőre nem ismert, azonosítása folyamatban van. A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az ingatlan, ahol a holttestet megtalálták már jó ideje elhagyatott, a környékbeliek elmondása szerint a közelben élők a legszívesebben elkerülik a környékét, mert főleg kétes alakok szoktak a lakatlan házban megfordulni.