hirdetés

Komoly bajba került a dáridós zene királya. A szebb napokat látott Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost és két személyt rendőrök vitték el egy luxusvillából a Komárom-Esztergom megyei Mocsán. A rendőrök lopás és vesztegetés gyanúja miatt vették őrizetbe Lajcsit is. Hogy mivel gyanúsítják a zenészt, nem tudni. Mint ahogy azt sem, hogy kérik- e az előzetes letartóztatását a rendőrök vagy sem a három fő bármelyikének. Megjegyeznénk, picit fura, hogy egy ilyen piti ügy miatt a rendőrök így intézkednek és nem idézést küldtek Lagzi Lajcsiéknak. Persze ő nem hamisított aranytömböket milliárdokért és focicsapat sincs.  

lagzi lajos

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, és szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és egy 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket – közölte a kapitányság a Feol.hu-val.

A gyanú szerint a rendőrök által bevitt személyek a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások folyamatban vannak.

Korábban híre ment már, hogy a mulatós zenész birtokán és a hozzá köthető ingatlanokban a rendőrség illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkant. Galambos Lajos akkor tagadta az ellene felhozott vádakat a lapnak.