hirdetés

Az Esti Újságnak a tiszafüredi élelmiszer-uzsorás maffiáról nyilatkozó nyolcgyermekes édesanyát a lomtalanítás miatt akarja a város úgy megbüntetni, hogy a nő elé pakoltak egy csomó kacatot ismeretlenek és a lomtalanítást végző cég ezt nem szállította el. Nos nekünk ég az arcunkon a bőr. Már csak azért is, mert a várost polip módjáró behálózó uzsorás maffia uralja még a lomtalanítást is, de szerencsére most az összes érintett bebizonyította ez tényleg így van, ez nem mese.

 

Szerkesztőségünk álmában sem merte volna gondolni azt, hogy Tiszafüreden polip módjára hálózza be a várost a politikát és minden mást az élelmiszer-uzsorás maffia. A helyi problémákról az Esti Újságnak nyilatkozó édesanyán most kicsinyes bosszút akarnak állni. Hogy kik és miképp ? Nos úgy tűnik az uzsorás maffia tagjai és a nekik szolgáló cégvezetők és politikusok kicsinyes bosszúja történt. Riportunk főhősének háza elé, lévén lomtalanítás lett meghirdetve. A településen egy csomó kacatot lepakoltak. Ezen lomokat a lomtalanítást végző cég pedig pont onnan nem vitte el. Milyen érdekes.

Majd ezután a város megbízott jegyzőjétől levelet kapott az uzsorás maffia áldozata, hogy ezeket a lomokat nagyon gyorsan tüntesse el különben súlyos, akár 200 ezer forintos bírságra számíthat. Ez is milyen fura.

A Városi Jegyző ezt írta az uzsorás maffia sértettjének.

Lakossági panasz bejelentés érkezett március 23.-án, hogy XY tulajdonában lévő ingatlan elötti közterületen nagymennyiségű hulladék van felhalmozva. Ez pedig sérti a település szabályait. A lomtalanítást végző cég az NHSZ Nonprofit Kft pedig csak annyi hulladékot visz el, amennyi normál életvitel mellett keletkezhet-írta a jegyzői iroda. A lomok eltüntetésére 10 napot adtak riportunk főhősének, aki ki merte nyitni a száját az uzsorás maffia elviselhetetlen ténykedése miatt.

Érdekes, hogy a Facebookon vajon ki posztolta lelkesen az elsők között az uzsorás maffia által kényszerített családanya elé pakolt „botrányosnak tartott „ lomis ügyet és háborodott fel ?? Hát pont ezen élelmiszer-uzsorás banda egyik rokona.

„Ha egy-két papír el van dobva, azt megjegyzik egyből, de az ilyen mennyisêgű senkit nem érdekel??? Milyen érdekes……ez nem szennyező gondolom???? „ -írta a P család tagja felháborodva.

Ez így pedig nekünk választ ad sok-sok mindenre és az eddigi kételyeinket is elhessegette, amiért köszönettel tartozunk ezen család tagjának . Nekünk ez felér egy beismeréssel, de legalábbis majdnem beismerő vallomással. Így egyértelmű, hogy ezen uzsorás banda tagjainak köze van ehhez  a kicsinyes bosszúhoz. Az pedig csak hab a tortán, és egyben nevetséges, hogy sikerült magukat leleplezni. Nos úgy véljük az iskola elvégzése nem árt, sőt sokat segít az életben, csak halkan szólunk.

Így  szerintünk ez a lakossági bejelentés, amit a jegyző írt, nem véletlen. Ráadásul a helyi uzsorás maffia tagjai élet-halál urai a lomtalanítások terén is Tiszafüreden. Legalábbis megszólalt egy tiszafüredi lakos, akinek nevét nem közöljük, nehogy őt is fura atrocitások érjék de megerősítette azon gyanúnkat, hogy ez a P..család még a lomtalanításban is érintett.

A polgármester úrra hivatkozik állandóan ez a P..család, hogy neki a tanúja a Spisák, ezért a polgármester segíti őket, ezért vele nem lehet semmit se csinálni. -mondta interjú alanyunk, akinek a nevét nem közöljük le, mert fél. Természetesen szerkesztőségünkben meg van a neve, és a címe is.

-Ez a Spisák képviselő az, aki most elment nemrég Egerbe ?

Nem tudom hova ment, de itt erről beszélnek, mivel tanúja a polgármesternek, ezért nem tudnak a P..családdal semmit tenni ezzel dicsekszik a P..ú család. A polgármester úr lehet nem is tud erről, lehet a haját tépné, ha megtudná.

-Lomizáshoz is közük van ?

Lomizni nem is szabad a városban. Aki odamegy szegény emberként lomizni azokat összeverik, összerugdossák, mondván az az övéké, ami az utcán van az csak a P..családé. Csak ők vihetnek el dolgokat senki más. Ő nekik mindenhol hatalmuk van. Azt csinálnak, amit akarnak. Mindenki fél tőlük, sokan vannak. Rettegésben élünk. Meddig lesz így ? -mondta a neve elhallgatását kérő riportalanyunk az Esti Újságnak.

Nos ezek után úgy tűnik az uzsorás maffiáról beszélő hölgyön lehet így álltak kicsinyes bosszút az uzsorás maffia tagjai. Ez pedig azért is szomorú, mert ehhez a hatóságok is asszisztálnak. legalábbis úgy tűnik. Lehet, hogy akaratukon kivül, de az uzsorás maffiát támogatják, ma 2021-ben, Magyarországon.

De úgy tűnik másnál is volt probléma a lomokkal Tiszafüreden.

De miért nem vitték el hisz a lomtalanításra lett kitéve!!!!! Mint ahogy tőlünk se vitték el amit kiraktunk!!!!-írta S.né a közösségi oldalon.

Szőlősön is ott hagyták az egyik utcába Csak akkor minek mondják hogy lomtalanítás van-írta H.né.

Múlt héten Tiszaörsön volt lomtalanítás kettő fél bigbag zsák kihelyezve azt nem vitték el arra hivatkozva hogy sok a lom utána arra hivatkozva hogy volt rajta 2 festékes vödör .-írta F.

Természetesen küldtünk megkeresést a Tiszafüredi Jegyzőnek is, hogy nem tartja-e gyanúsnak ezt a lomos esetet ? Illetve, hogy kivizsgálta-e azt a lakossági bejelentést, amelyet hetek óta megkapott és amely a helyi uzsorás maffia ténykedését írta le benne a bejelentő részletesen, ügyeket felsorolva.

 

(TE-CST)