hirdetés

Brutálisan elvertek egy férfit Kőbányán. A képen látható fiatal férfit keresik a rendőrök, aki megütött egy embert a X. kerületi Fehér úton. A támadó minden különösebb előzmény nélkül egy irodaháznál esett neki a sértettnek, aki súlyos sérüléseket szenvedett.
kobanyai-verekedo2A rendőrség szerdai tájékoztatása szerint az incidens még október 31-én történt, a támadó egy irodaház lépcsőjén rontott neki egy járókelőnek, aki megszédült az ütéstől, és elesett. Súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen verekedő ellen súlyos testi sértés miatt nyomoznak, akit minden bizonnyal előzetes letartóztatásba is helyez majd a bíróság, ha elkapják.

A verekedőről szerencsére felvétel is készült, és aki felismeri a támadót, az jelezze a rendőrségnek.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri, hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét, vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail-címre.