hirdetés

Gyurcsány szerint bűnszövetkezet vezeti az országot. Mindenki lop a politikai felső elitben a volt miniszterelnök szerint, mégpedig törvényt, úgy tűnik, sajnos ez az erkölcsi morál ma Magyarországon. Sőt a volt kormányfő szerint Orbánék hazudnak reggel, délben meg este.  

gyurcsány szeged-délmagyar

A volt miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet nagy taps fogadta, még meg se szólalt a szegedi színpadon, már kapott egy csokor virágot egy idősebb nőtől.

Szegedre jönni mindig jó, és remélem, hogy sokáig marad így – mondta a volt miniszterelnök, jelenlegi DK-pártelnök.

Gyurcsány persze nem hagyhatta ki a kormány ekézését sem a szegedi beszédéből.

–Bűnszövetkezet vezeti az országot, a keresztapával az élen, aki valami Orbán nevű fickó – mondta Gyurcsány, aki szerint Orbán tudja, hogy Kósa, Rogán és Lázár lop, de Kósa, Rogán és Lázár meg tudják, hogy Orbán lop. Szerinte ez a keresztény-nemzeti kleptokrácia. Úgy vélte, a volt miniszterelnök, hogy Fidesz a lopásból csinál normát.

Nem ötmilliót és a gyárat lopták el, hanem a törvényhozást – mondta Gyurcsány.

Példának a letelepedési kötvényt említette, amivel 10-11 ezren telepedtek le a családjukkal Magyarországon. Felháborítónak tartotta, hogy aki gazdag, azt beengedik az országba, aki viszont a halál elől menekül a szétbombázott Aleppóból, annak nincs helye az országban. A migránskérdésről elmondta, nem ért egyet azzal, hogy mindenkit be kell engedni, de azzal sem, hogy senkit sem szabad beengedni.

Matolcsy Györgyöt szép tekintetű embernek nevezte, aki annyit keres havonta, ötmillió forintot, ami szerinte már szabad szemmel is látható. Gyurcsány Ferenc előadása végén elmondta, Orbán Viktorék hazudnak reggel, délben meg este.

(Forrás: Délmagyar)