hirdetés

Lezárta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást az M0-áson tavaly decemberben talált szexmunkás nő ügyében, és vádemelést javasolnak a gyilkossággal gyanúsított 38 éves férfi ellen – közölte a rendőrség.

mo-gyilokFelidézték: állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még tavaly december 11-én az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a gyáli lehajtó közelében.  A rendőrorvos megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, amit az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott.

Az áldozat egy szexmunkás lány volt, akivel a gyilkos szadomazó játékot folytatott. A jól szituált és tehetős férfi azonban későn vette észre, hogy baj van.

A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd 2015. december 12-én az éjszakai órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót. A férfit előállították és őrizetbe vették, a 38 éves csévharaszti férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A gyanúsítottat a Budapest Környéki Törvényszék tavaly december 15-én előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.