hirdetés

A Fidesz kizárná és lemondásra szólítja fel a titkolózó s lodincskodáson fogott képviselőjét, akit még 2003-ban ítéltek el sikkasztásért.  Fodor a tüntetőket simán le hazaárulózó pécsi politikusa pedig felajánlotta, hogy kilép, de azért marad képviselő. Sakk matt. Hülye is lenne lemondani a biztos fizetésről.  

 fodor-ibolya

Nagy hűhó semmiért. Már mentesült és nincs is priusza a pécsi Fideszes képviselőnek Fodor Ibolyának. Így nem követett el semmi olyat, és nem sértett pártszabályt sem ami miatt le  kellene mondania. Ráadásul egy lassan 12 éves ügyet melegített fel az egyik kereskedelmi tévé. Bár az tény, hogy a tüntetőket le hazaárulózó politikusnak inkább ezen kijelentése miatt illene mihamarább távoznia. S az tény, hogy letagadnia azt ami megtörtént szintén badarság volt Fodornak és szintén lemondásra okot adó tény a hazudozás, bár az a politikusokat kevésbé szokta izgatni.

Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselő és az önkormányzat Népjóléti és Sport Bizottságának tagja novemberben azzal lett hírhedt, hogy a Facebookon simán le hazaárulózta a tüntetőket.

„Ma az igaz nemzetét féltő magyar ember tudatosan,higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik , a hazaárulók játszótere. „

Természetesen a bejegyzés azóta eltűnt a képviselő asszony oldaláról miután a kommentelők nekimentek.

Az egyik kereskedelmi tévé picit megkésve egy 2003-as jogerős bírósági ítéletet talált Fodor Ibolyáról, amely szerint a képviselő és az akkori férje egy megyei lapnál 12,5 millió forintot sikkasztott el. Fodor 1999-ig volt a lap könyvelője, és egy éven át pénzeket utalt át férje számlájára,aki egy ügynökséget vezetett.

Fodor szerint nem igaz ez a tény és őt csak számviteli fegyelem megsértéséért ítélték el és bocsátották próbára. A Pécsi Törvényszék az ügyben a következő tájékoztatást adta:

Fodort bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt 1,5 felfüggesztett börtönre ítélték, a volt férje meg 2 év letöltendőt kapott.

Tény kérdése, hogy a számviteli fegyelem megsértése és a sikkasztás nem ugyanazt jelenti és a büntethetőségi tétele sem ugyanaz.