hirdetés

Fogta magát és simán lekapcsolta a netet a Fidesz városvezetője Szécsényben állítólag. Stayer László polgármester úgy vélte ez nem képviseli a település érdekeit eléggé. Arra igaz nem gondolt a városatya, hogy a település rendőrségének a munkáját is simán lekapcsolta és egyben komoly riadalmat okozott. A szélessávú net 6 éve épült ki Szécsényben, Uniós százmilliókból de hivatalosan sosem lett átadva.  

kover szecseny polgi stajer lászló

Lekapcsolta a szélessávú internet elérést Szécsény polgármestere múlt hétfőn, így körülbelül 250 előfizető, és több közintézmény, valamint a rendőrség maradt internet nélkül. Mindez pedig komoly riadalmat okozott. A rendőrség munkája pedig lehetetlenné vált. A Fideszes városvezető talán nem is gondolta át, hogy mekkora bajt fog okozni ezzel magának és bizony még Kövér László sem tudja majd őt megvédeni.

Ő kapcsolta le ezt mondta nekem. Szerinte nem a szécsényiek érdekét szolgálja az internet. –mondta Ferge Sándor.

Az ügyben a rendőrség nyomoz, mert közérdekű üzem megzavarása történt azzal, hogy többek közt a rendőrség munkáját akadályozták szándékosan. A nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik.

A településen hat éve épült szélessávú net. Uniós pénzből majd  kétszázmillióból. Az eset érdekessége, hogy hivatalosan sosem lett ez átadva, mégis működik az e-Magyarország pont, használja a rendőrség és több közintézmény is.