hirdetés

Valami nagyon nem stimmel a napokban elfogott 21 éves prostikat futtató lány körül. Nem tudni, hogy  honnan és vajon miből volt több millió forintja a huszonéves fiatalnak arra, hogy lakásokat béreljen, tucatnyi telefont vásároljon és futtassa a nyolc örömlányt. Mintahogy az sem biztos, hogy az elfogott lány vezette valójában a szex lakásokat. A Szexmunkások Érdekvédelmi  Egyesülete szerint bőven benne van a pakliban, hogy az elfogott lány csak egy stróman és nem az igazi üzemeltetőket fogta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya.

prostitualt

Nagy dirrel durral számolt be a BRFK arról, hogy Zuglóban leleplezett egy 21 éves lányt, aki Madamként  nyolc lányt futtatott luxus prostiként. A lányok közt állítólag fiatalkorú is volt. Mindez nagyon szép és jó de picit életszertlen. Életszerűtlen, mert egy 21 éves lány nehezen elképzelhető, hogy egy ilyen hálozatot fenn tudjon tartani és figyelni a lányokra. Az is több kérdést fel vet, hogy a 21 éves lánynak miből volt több milió forintja, hisz egy ilyen örömlányokat futtató hálozatot beindítani ennyibe kerülhet. S nem utolsós orban az is fura, hogy egyetlen egy hirdetés nem volt feladva ezen körtől a szexszolgáltatásokat hírdető portálokon. A rendőrség, hogy ezeket vizsgálja-e vagy sem nem tudni. A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének vezetője szintén a rengeteg furcsaságnak adott hangot.

Elképzelhetőnek és teljesen életszerűtlennek tartjuk, hogy egy 21 éves lány ilyen komoly hálozatot üzemeltessen. Mi az elmúlt 20 évben ilyen fiatal Madammal nem találkoztunk. Ráadásul semmi nyoma nincs annak, hogy ez a zuglói két hely bármiféle hírdetést adott volna fel a szexoldalalkon. Ez is fura. Arról nem beszélve amit Önök is kérdeztek tőlünk, hogy honnan volt több millió forintja egy huszonéves lánynak mindezt elindítani. Két lakás kibérlése milliós tétel valóban a kauciókkal együtt. Igen sok sok telefont is kellett venniük, ahol fogadhatták a hívásokat az ügyfelektől, s ez sem két forintos költség. A rendőrség, hogy ezeket vizsgálta-e azt nem tudjuk de feltehetőleg még nem. Igen összességében valóban elképzelhető, hogy ez a most megfogott és őrizetbe vett lány csak egy áldozat, ő viszi el a balhét a valós lányfuttatók helyett. Ahogy Önök mondták igen lehet egy stróman volt ez a 21 éves lány, aki 19 évesen aligha tudott volna létrehozni ilyen hálozatot segítség nélkül -mondta az Esti Újságnak, Földi Ágnes a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének vezetője.

Mint ismeretes kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást O. Zsanett 21 éves budapesti lakos ellen a rendőrség január 25.-én. Az eddigi adatok szerint a nő 2012 nyara óta több alkalommal prostitúciós tevékenységre bírt rá lányokat. A fiatalok – a gyanúsított által megszervezett – szexuális szolgáltatásért cserébe kapott pénz egy részét átadták O. Zsanettnak, aki ebből a pénzből tartotta el magát. Így január 25-én zuglói lakcímén elfogták, majd előállították a nőt. Ellene a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatására.

( Fotó: illusztráció-hir24 )