hirdetés

Két férfi szombatra virradó éjjel fosztogatott autókat a Hungaroringnél. Azonnal elkapták őket, s több százezer forintnyi pénz, óra, műszaki cikk került elő.

elfogás

Szinte azonnal elfogták a tolvajokat a rendőrök, akik fosztogattak a Hungaroringen. Egy 28 éves gödöllői és egy 38 éves erdőkertesi férfi a versenypálya melletti parkolók egyikében álló kisbusz ajtaját kinyitotta és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt lopott. Egy, a parkolóban álló lengyel autóból pedig ellopták az indítókulcsot, valamint készpénzt és karórát. Eközben a tulajdonosok az autók mellett lévő sátrakban aludtak. A sértettek még észre sem vették a lopást, amikor a rendőrök az elvitt értékekkel „kopogtak be” hozzájuk, írja a rendőrség. A gyanúsítottaknál megtalált több százezer forintnyi magyar forintot, külföldi fizetőeszközöket és műszaki cikkeket a rendőrök lefoglalták és visszaadták a sértetteknek.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást F. Attila 38 éves erdőkertesi lakos és B. Tamás 28 éves gödöllői lakos ellen. Emellett kérték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását