hirdetés

Rettentőn fél a jelenlegi hatalom. S már érthető, hogy a Fidesz miért nem szereti a norvégok pénzét és próbálja meg a civil szervezeteket rendőrileg lejáratni, ahogy a fideszesek mondják karaktergyilkosságot követnek el. A Helsinki Bizottság  egy komoly állambiztonsági  anyagot tett közzé, amely szerint a Fidesz a rendszerváltás elött bizony ilyen norvég pénzekből épült, szépült, s erősödött.

 fidesz három per három

A Helsinki Bizottság az alábbi bejegyzést tette közzé közösségi oldalán, amely igen tanúságos s egyben rávilágít arra miért is fél a jelenlegi hatalom annyira a norvég pénzektől. Miért is kutatják, s bújják azon civil szerveződéseket melyek ilyen pénzekből épülnek s működnek. Hát kérem azért,mert a Fidesz és Orbán Viktor csipet csapat is ilyen pénzekből jött létre a rendszerváltás elött és működött. Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy a hatalom ittas vezetés miért nyírja azokat, akik sikeresen támogatták legyen az pénzes milliárdos, vagy szervezet, vagy politikus társ,vagy csak egy ember a sok közül. Hát azért, mert ezek tudják a Fideszben, hogy ki kicsoda és mikor ki mit tett és miért. Így a régi ösi kövületeket el kell távolítani ez ma a Fidesz egyik a római birodalom működéséből vett szemlélet és tett.

„Mikor még norvég mintás pulóverben járt a Fidesz is. A III/III Csoportfőnökség (állambiztonsági szolgálat) napi operatív jelentése 1989. október 4-én a Fidesz által elnyert 3000 dollár értékű “norvég alapítványról”. Változnak az idők; abban biztosan, hogy ma már hivatalos helyen is különbséget tudnak tenni az alapítvány és az alapítványi támogatás között. A centrális rosszindulat azért derekasan ellenáll az időnek.

( A dokumentumra dr. Révész Béla hívta fel a figyelmünket. )