hirdetés

Kattant a bilincs a drogbárónő kezén. Összehangolt akció keretében három rendőrkapitányságnak és a TEK-nek sikerült felszámolni egy több megyére kiterjedő kábítószer-kereskedő hálózatot. A drogbanda Budapest mellett Kecskemét környékén és Hajdú-Bihar megyében volt aktív, vezetőjük egy 24 éves nő volt.

drogbárónő-police

A terrorelhárítók segítségével fogták el a rendőrök azt a 24 éves nőt, aki a jelek szerint a gazdag és elit aranyifjaknak szállította a minőségi drogokat.

Két helyszínen is házkutatást tartottak, az egyik gyanúsított lakhelyén 2,7 kilogramm amfetamint, 70 gramm kokaint és 50 gramm ecstasy tablettát  találtak. A szálak egy másik gyanúsítotthoz is elvezettek, nála 200 gramm amfetamin, 50 gramm kokain és 50 gramm marihuána volt.

A kokain klasszikusan a jól szituáltak, a felső tízezer drogja, ők nem fognak filléres dizájnerdrogokra váltani. Grammja akár 15-20 ezer forint is lehet, attól függ, ki a beszállító.

Nemrég kokainnal bukott meg az egyik legjobb magyar olimpikon kajakosunk, Kucsera Gábor, a 2008-as pekingi olimpia sztárja is, aki ma már inkább a celebvilág felé kacsintgat.