hirdetés

Valami miatt megint bekrepált a Kormányhivatalokban az ügyintézés. Sok ügyfél bosszankodott, aki a személyi iratait hosszabbította volna meg. Sajnos a rendszer nem stabil, nem először volt ilyen leállás.

 

Nem működnek a kormányablakokban a digitális fényképezőgépek az egész országban . Több fővárosi kormányablakban megerősítették az értesülést, így a IX. és VI. kerületiben is. A gépek a jogosítványhoz vagy személyi igazolványhoz szükséges fotók elkészítésénél használatosak.

Úgy tudni, az elmúlt 1-2 évben megújított okmányok esetében el lehet járni, hisz a rendszerben ott van még a korábbi fotó, de újat nem tudnak készíteni. Bár mi azt tapasztaltuk, hogy semmit nem lehetett elintézni.

A lányom a személyijét akarta meghosszabbítani, mert betöltötte a 18.életévét és lejárt. Sorban álltunk vártunk nem keveset ebben a hőségben, majd jó idő elteltével közölték az okmány megújítása nem fog menni a rendszer leállt. Hát nem voltunk boldogak, de ez van-mondta Blanka és édesapja az Esti Újságnak.

Arról nincs információ, mi történhetett, állítólag a központ se osztotta meg a kormányablakokkal.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai probléma miatt 2022. augusztus 9-én a kormányablakok Photo Box munkaállomásai nem működnek, így a személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, parkolási igazolvány iránti kérelmek, illetve az egyéb, fényképezéssel járó okmányok ügyintézése átmenetileg nem lehetséges. A hiba elhárítása folyamatban van, kérjük Tisztelt Ügyfeleink szíves megértését és türelmét.

 

( Csákány )