hirdetés

A volt miniszter valamire készül. Lázár János a Miniszterelnökség korábbi vezetője egy falunapon ismét élesen kritizálta a magyar focit, sőt megpróbált utánajárni, mi a jó foci titka. Lázár úgy tudjuk a TAO milliárdokat is górcső alá veszi, mert rengeteg visszaélés történt.

 

lázár és a fociIsmét a magyar focistákat kritizálta a volt miniszter Lázár János, aki most a Kiszombori falu- és sportnapon fejtette ki véleményét a sportról, egészen pontosan arról, hogy hogyan lehetne szerinte, laikusként, sportot szerető emberként jobbá tenni a szerinte sokszor gyengén teljesítő magyar válogatottat. Lázár meg is osztotta a véleményét a helybéliekkel.

Én azt tanultam meg, hogy ha valami nem megy, akkor többet kell vele foglakozni, ha valami nem elég, akkor többet kell dolgozni. Lehet, hogy a fociban is úgy van, hogy több edzésmunka, több edzés nagyobb eredményt hozna. –mondta Lázár.

A volt miniszter sokat foglalkozik a magyar focival, a lelkén viseli a jövőjét a futballnak. Egy hete Földeákon, egy új műfüves pálya átadása után vitatta meg a helyiekkel a magyar foci helyzetét. Akkor kicsit sarkosabban fogalmazott, azt mondta: szerinte az a legborzalmasabb, hogy van, aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat.

Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs – értékelte a helyzetet a Miniszterelnökséget korábban irányító ex-miniszter.

Úgy tudjuk Lázár János a TAO milliárdokat is górcső alá vette, amely a magyar futballba folyt be és tűnt el belőle sok sok milliárd. Nemrég a Szigetvári futballklubról derült ki, hogy eltűnt a TAO-ból kapott több mint 60 millió forint és bizony érdekes módon lett leigazolva a pénz elköltése.