hirdetés

Kigyulladt az MSZP-képviselő luxus Mercije. Gőgös Zoltán agrár-szakpolitikus autója, amelyben benne ült a párt budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes is, az Alkotmány utcában kapott lángra. Nem tudni pontosan egyelőre, mi okozhatta az autótüzet.

gögös merci

Állítólag először csak füstölt, majd lángba borult Gőgös Zoltán MSZP-elnökhelyettes autója. A luxus Merci, ami ugyan már nem mai darab, az Alkotmány utcában kezdett el égni. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Az eset érdekessége, hogy az agrárpolitikus luxusautójában ült a párt budapesti elnök asszonya, Kunhalmi Ágnes is.

Félreálltam azonnal, nem nyitottam ki a motorháztetőt, nehogy nagyobb baj legyen. A választási irodába szaladtam poroltóért – mondta Gőgös Zoltán az Indexnek.

A baloldali politikust a Nemzeti Választási Irodából segítették ki, onnan kért és kapott poroltót. Gögösnek így részben sikerült megfékeznie a tüzet, amíg a tűzoltók a helyszínre nem értek.  Az autótüzet feltehetőleg valami zárlat okozhatta, ami nem jellemző az ilyen típusú luxusverdákra, még akkor sem, ha azok nem újak, hanem idősebbek.