hirdetés

Lajcsi ügyvédet vált. Az Esti Újság úgy tudja, Lagzi Lajcsi egyik ügyvédje ellen büntetőeljárás van folyamatban. Dr. Sz. R.-t befolyással üzérkedéssel gyanúsítják. Az ügyvéd korábban a NAV munkatársa volt úgy tudjuk, és olyan adó információkkal próbált meg állítólag üzletelni, amelyek nemcsak titkosak voltak, de a munkájából adódóan tudta, hogy hol mi a baj. Ezen infókért pedig pénzt kért cserébe. 

LAgzi LAjcsi-Blikk

Lagzi Lajcsit, azaz Galambos Lajos zenész egyik ügyvédje ellen úgy tudjuk, büntetőeljárás van folyamatban. Sőt kényszerintézkedés alatt is volt a sztárügyvéd. Dr. Sz. R.-t ugyanis azzal gyanúsítják, hogy hűtlen kezelésben vett részt. Állítólag van egy másik ügy is, amely befolyással üzérkedés miatt indult, de abban még az ügyvédet nem hallgatták ki terheltként úgy tudjuk. Az ügyvéd korábban hosszú évekig a NAV alkalmazottja volt. Azt nem tudni pontosan, hogy  itt szerzett titkos és bizalmas információkat akarta-e bizonyos esetekben pénzre váltani. A vádhatóság azonban ezt is vizsgálja. dr. Sz. R., a neves zenész egyik ügyvédje.

A doktor praktizálhat, mert az ügyvédi kamara állásfoglalása szerint mindenkit ártatlannak kell tekinteni a bíróság jogerős ítéletéig.

Ezzel nincs is semmi baj. Sőt támogatandó a kamara ezen irányú demokratikus álláspontja. Szerkesztőségünk szerint is az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Azt azonban nem tudjuk, hogy vajon egy büntetőeljárás alatt álló ügyvéd, aki volt kényszerintézkedés hatálya alatt is, mennyire hátráltathatja egy-egy ügy kimenetelét, hisz minden emberben lehetnek előítéletek, sőt ennél kevesebbért is megszólnak embereket sajnos ma Magyarországon.